Na začetno stran
Na začetno stran
Nepremičninsko posredovanje
Prodaja avtomobilov
Kako pridete do nas?
Pregled ponudbe vozil

Kakšna vozila lahko kupite pri nas?

Vozila iz naše ponudbe so vozila, ki so bila v dolgoročnem najemu (največkrat za obdobje od 24 do 48 mesecev) pri belgijskih in luksemburških lizinških hišah. Tovrstni najem vozil je v Evropi že precej časa zelo popularen, saj najemnik vozila s pogodbo o najemu uživa celo vrsto prednosti v primerjavi z lastnim nakupom vozila in vsemi skrbmi za njegovo primerno vzdrževanje in uporabo, ker so vsi stroški že vključeni v ceno najema vozila. Za naše kupce je predvsem pomembno dejstvo, da je v taki pogodbi o najemu vključeno kompletno servisiranje in vzdrževanje vozila, kakor tudi kasko zavarovanje za primer poškodovanja vozila, pa tudi menjava letnih in zimskih pnevmatik.

Vse našteto za slovenskega kupca takega rabljenega vozila predstavlja pomembno garancijo, saj so bila vsa  vozila, ki so v naši ponudbi, redno vzdrževana na pooblaščenih servisih, ob uporabi originalnih rezervnih delov, pa tudi morebitne poškodbe so vedno odpravljene z menjavo poškodovanih delov z originalnimi nadomestnimi deli. Najpomembnejše pa je dejstvo, da je za vse avtomobile iz naše ponudbe na razpolago celotna servisna zgodovina, ki jo vedno tudi pridobimo, in iz katere so razvidna vsa opravljena dela in menjave delov - seveda so ob tem dokumentirani tudi prevoženi kilometri! Seveda pa kljub temu ne moremo dati roke v ogenj za število prevoženih kilometrov.

Še na eno dejstvo vas moramo opozoriti: čisto vsi avtomobili, ki so naprodaj pri nas, imajo v Sloveniji opravljene vse potrebne kontrole, nastavitve in menjave delov, ki so predpisane s strani proizvajalca in nujne po oceni našega pooblaščenega mehanika, glede na temeljito pregledano dejansko stanje avtomobila.

Zato dobi vsako pri nas kupljeno vozilo 3 mesečno (oziroma do prevoženih 5.000km) polno garancijo, ob doplačilu pa vam nudimo tudi možnost podaljšanja garancije na 6 ali celo do 12 mesecev po nakupu.

Res je, da imajo vozila iz naše ponudbe pri treh do štirih letih starosti lahko prevoženih tudi preko 100.000 km, a se je potrebno zavedati dejstva, da so ti kilometri prevoženi predvsem po avtocestah, ob vsakodnevnih velikih razdaljah, ko je motor avtomobila segret na delovno temperaturo in tudi vožnja s konstantno hitrostjo po avtocesti skoraj ne povzroča obrabe avtomobila. Zaradi tega ste lahko prepričani, da ima katerikoli slovenski avto, ki je v enakem času prevozil manj kot 100.000 km po slovenskih cestah (lahko tudi samo 50.000 km!), precej bolj iztrošene vitalne dele podvozja in pogonskih sklopov kot avtomobili iz naše ponudbe.

Sicer pa vas prisrčno vabimo, da pridete na Verovškovo ulico 38 v Ljubljani da se prepričate sami, kakšne avtomobile vam ponujamo!